Vitammy Ice: Moderní elektrostimulační přístroj pro efektivní úlevu od bolesti a regeneraci

11. 10. 2024, 13:18

Vitammy Ice - úleva od bolesti a regenerace

Vitammy Ice je inovativní bezkontaktní elektrostimulátor nové generace, který kombinuje několik terapií do jednoho kompaktního zařízení. Tento přístroj je navržen tak, aby poskytoval komplexní podporu při léčbě bolesti, regeneraci svalů a zlepšení celkové pohody. Jeho použití je snadné jak pro domácí uživatele, tak pro profesionály v rehabilitačních zařízeních nebo sportovních klubech. V tomto článku se podíváme na hlavní funkce a výhody přístroje Vitammy Ice a jeho roli ve zdravotní péči a sportovní regeneraci.

1. Technologie Vitammy Ice: Kombinace několika terapeutických režimů

Vitammy Ice využívá nízkofrekvenční elektrické impulsy pro stimulaci svalů a nervů. Tento přístroj kombinuje několik druhů terapií, které jsou běžně používané v léčbě bolesti a regeneraci:

TENS (Transkutánní elektrická nervová stimulace): TENS je metoda, která se používá k tlumení bolesti prostřednictvím elektrických impulzů, které stimulují nervy a zvyšují produkci endorfinů – přírodních látek v těle, které snižují pocit bolesti. Tato terapie je oblíbená zejména při léčbě chronické bolesti, neuralgií nebo revmatických potíží.

EMS (Elektrická stimulace svalů): EMS slouží ke stimulaci svalových vláken pomocí elektrických impulzů. Tato terapie napodobuje přirozené svalové kontrakce a je účinná při rehabilitaci po úrazech, posilování ochablých svalů a urychlení svalové regenerace. Sportovci často používají EMS pro zlepšení svalové výkonnosti a prevenci úrazů.

Masážní režimy: Vitammy Ice nabízí také režimy simulující masážní techniky. Elektrické impulsy způsobují relaxaci a uvolnění svalů, což zlepšuje krevní oběh a snižuje svalové napětí. Masážní funkce je ideální pro úlevu po fyzické zátěži, stresu nebo dlouhém sezení.

Akupunktura a akupresura: Kromě TENS a EMS, Vitammy Ice nabízí i programy napodobující tradiční akupunkturní a akupresurní techniky. Tato metoda stimuluje specifické body na těle za účelem zlepšení toku energie (čchi) a zlepšení celkového zdraví.

2. Účinky a výhody Vitammy Ice

Úleva od bolesti: Jednou z hlavních výhod používání přístroje Vitammy Ice je úleva od různých typů bolesti, jako jsou bolesti zad, kloubů, hlavy, nebo neuralgie. Přístroj je navržen tak, aby pomocí elektrických impulzů blokoval signály bolesti a zároveň stimuloval tělo k přirozenému hojení.

Zlepšení krevního oběhu a regenerace tkání: Pravidelné používání Vitammy Ice podporuje lepší prokrvení tkání, což je zásadní pro jejich regeneraci. Tento přístroj podporuje rozšiřování cév a zvyšuje průtok krve do postižených oblastí, což urychluje hojení a regeneraci po úrazech nebo intenzivní fyzické aktivitě .

Zvýšení produkce endorfinů: Vitammy Ice stimuluje tělo k produkci endorfinů, což jsou přírodní látky potlačující bolest. To znamená, že pravidelné používání přístroje může nejen zmírnit akutní bolest, ale také dlouhodobě snižovat vnímání chronických bolestí  .

Podpora svalové aktivity a rehabilitace: EMS programy tohoto přístroje napomáhají stimulovat svaly a obnovovat jejich sílu a pružnost, což je zvláště přínosné při rehabilitaci po úrazech nebo chirurgických zákrocích. Vitammy Ice může být používán jako doplněk k fyzioterapii a rehabilitačnímu tréninku, kdy zajišťuje dodatečnou stimulaci svalů.

3. Kompaktní a přenosné řešení pro domácí i profesionální použití

Jedním z velkých přínosů Vitammy Ice je jeho přenosnost a snadná obsluha. Přístroj je lehký a kompaktní, což umožňuje jeho používání kdykoli a kdekoli. Díky tomu je ideálním řešením pro domácí terapii, kdy uživatelé mohou využívat různé terapeutické režimy bez nutnosti navštěvovat specializovaná zařízení.

Vitammy Ice je také vhodný pro použití v profesionálních podmínkách, například v nemocnicích, rehabilitačních centrech nebo sportovních klubech. Jeho funkce TENS a EMS jsou efektivní při léčení zranění, chronických bolestí a v prevenci svalových obtíží u sportovců.

4. Jednoduché ovládání a bezpečnost používání

Vitammy Ice je vybaven přehledným displejem a intuitivním ovládáním, díky kterému si uživatelé mohou snadno vybrat mezi různými režimy stimulace a přizpůsobit intenzitu impulzů svým potřebám. Přístroj je bezpečný pro každodenní použití a byl navržen tak, aby minimalizoval riziko jakýchkoli vedlejších účinků.

Přístroj je napájen běžnými bateriemi, což zajišťuje snadnou údržbu a dlouhou životnost. Je vybaven také bezpečnostními funkcemi, které zabraňují nadměrnému použití vysokých frekvencí nebo silných impulzů, což zajišťuje, že je bezpečný pro použití i u citlivých jedinců nebo seniorů.

5. Závěr: Vitammy Ice jako všestranný pomocník pro zdraví

Vitammy Ice je moderní a efektivní řešení pro léčbu bolesti, regeneraci a zlepšení celkového zdraví. Díky kombinaci několika typů terapií, včetně TENS, EMS, masáže a akupunktury, tento

KONTRAINDIKACE

•Přístroj nesmí používat osoby s kardiostimulátorem, interním defibrilátorem nebo jinými aktivními implantáty, těhotné ženy a děti. •Nepoužívejte přístroj, pokud je pacient připojen k vysokofrekvenčnímu chirurgickému zařízení, protože to může způsobit popáleniny pod elektrodami a problémy se stimulátorem. •Nepoužívejte zařízení v blízkosti krátkovlnných nebo mikrovlnných zařízení (např. mobilních telefonů), protože mohou ovlivnit výstupní výkon stimulátoru.

VAROVÁNÍ

• Při stimulaci kolem srdce buďte extrémně opatrní. •VITAMMY nezodpovídá za zranění způsobená nesprávným použitím elektrod. • Po stimulaci se může objevit bolest svalů, která obvykle do týdne vymizí. •Používejte pouze originální příslušenství dodávané se sadou. •Stimulátor VITAMMY ICE by měl být používán v souladu s návodem k obsluze. VITAMMY ICE UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA / STRANA 5 •Před použitím zkontrolujte funkci stimulátoru. •Nepoužívejte dva (nebo více) kardiostimulátorů současně. •Během stimulace neotevírejte přihrádku na baterie. •Uchovávejte mimo dosah dětí. •Pokud nebudete stimulátor delší dobu používat, vyjměte baterie. SOUČÁSTÍ: řídící jednotka, dvě elektrody, propojovací kabel, elektrodová deska, 2xAAA baterie

Abychom to shrnuli, Vitammy Ice nabízí komplexní přístup ke zlepšení pohody, spojení masáže, svalové stimulace, nervové stimulace, akupunktury a akupresury v jednom zařízení. Jde o všestranný elektrostimulátor, který lze přizpůsobit individuálním potřebám uživatele, přináší úlevu a zlepšuje kvalitu života. Přístroj nabízí širokou škálu aplikací pro různé potřeby uživatelů. Ať už trpíte chronickými bolestmi, potřebujete zlepšit regeneraci svalů po sportovní aktivitě, nebo chcete ulevit od každodenního stresu a svalového napětí, Vitammy Ice je skvělým pomocníkem pro vás

Odkaz na eshop : https://www.vseprosvezdravi.cz/stimulator-svalu-vitammy-ice

 


Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).

ano
nastav
ne