Desprej NEW 500 ml: Efektivní dezinfekční prostředek pro zdravotnictví i domácnost

10. 10. 2024, 12:50

Desprej NEW 500 ml

V dnešní době, kdy se stále více klade důraz na hygienu a čistotu, je důležité mít po ruce spolehlivé a účinné dezinfekční prostředky. Desprej NEW 500 ml je jedním z těchto produktů, který je navržen tak, aby poskytoval rychlou a účinnou dezinfekci pro širokou škálu povrchů a materiálů. Tento přípravek je vhodný jak pro zdravotnická zařízení, tak pro použití v domácnostech, kde je potřeba zajistit čisté a hygienické prostředí.

Desprej new je tekutý dezinfekční přípravek na bázi kombinovaného účinku alkoholů a KAS, vhodný k rychlé dezinfekci malých ploch a povrchů například ve zdravotnických zařízeních, kosmetických, pedikérských a tatoo salonech, fitness a wellness centrech (stoly, stolky, vozíky, kliky, dveře, pomůcky apod.). Obzvláště vhodný je pro oblasti se zvýšeným infekčním rizikem. 

Velikost balení je 500 ml.

Charakteristika přípravku Desprej NEW 500 ml

Desprej NEW 500 ml je dezinfekční sprej na bázi alkoholu, který je určen k dezinfekci povrchů, zdravotnických pomůcek a vybavení. Díky svému rychlému účinku a snadnému použití se stal oblíbeným nástrojem v boji proti šíření bakterií, virů a plísní. Přípravek je schopen eliminovat široké spektrum mikroorganismů, což ho činí mimořádně účinným v prostředích, kde je vyžadována vysoká úroveň hygieny.

Hlavními účinnými složkami Despreje jsou ethanol a isopropanol, které se vyznačují rychlým antimikrobiálním účinkem. Desprej je účinný proti bakteriím, plísním a obaleným virům, jako jsou například koronaviry, čímž poskytuje komplexní ochranu v různých podmínkách.

Všestranné využití

Desprej NEW 500 ml je určen pro dezinfekci malých ploch a povrchů v různých prostředích. Tento přípravek je ideální pro dezinfekci ve zdravotnických zařízeních, kde je nutná pravidelná a důkladná dezinfekce povrchů, jako jsou operační stoly, lékařské přístroje, madla, kliky dveří nebo pracovní plochy. Přípravek lze také využít pro dezinfekci nástrojů, které přicházejí do styku s pacienty, a pro předměty v nemocničním prostředí, kde je důležité minimalizovat riziko infekce.

Kromě zdravotnického prostředí je Desprej NEW vhodný také pro použití v domácnostech, kde může účinně dezinfikovat kuchyňské a koupelnové povrchy, dveřní kliky, elektroniku, telefony nebo pracovní stoly. Díky praktickému balení ve spreji je aplikace snadná a rychlá, což zajišťuje okamžitý účinek bez složitého nanášení.

Rychlý účinek a snadná aplikace

Desprej NEW 500 ml je navržen tak, aby působil rychle a efektivně. Po aplikaci na povrch se během několika sekund odpařuje, což znamená, že dezinfekční účinek nastupuje prakticky okamžitě. To je velmi výhodné zejména ve zdravotnictví, kde je nutná rychlá dezinfekce mezi jednotlivými pacienty nebo procedurami.

Aplikace přípravku je velmi jednoduchá – stačí nastříkat přímo na povrch, který potřebujete dezinfikovat, a nechat krátce působit. Přípravek se odpaří, aniž by bylo nutné povrch otírat, což šetří čas a usnadňuje používání v náročných pracovních podmínkách.

Bezpečnostní aspekty a kompatibilita

Desprej NEW 500 ml je šetrný k většině materiálů, což znamená, že ho lze bezpečně používat na různé povrchy, jako jsou kov, plast, sklo či keramika. Je však vždy doporučeno před prvním použitím vyzkoušet přípravek na malém nenápadném místě, aby bylo zajištěno, že nedojde k poškození povrchu.

Přípravek je vysoce účinný a zároveň relativně šetrný, pokud je používán podle návodu. Obsahuje alkoholové složky, proto by měl být používán v dobře větraných prostorách a mělo by se zabránit jeho kontaktu s očima a sliznicemi. V případě zdravotnického využití je klíčové, aby zdravotnický personál dodržoval standardní bezpečnostní opatření, jako je používání rukavic a ochranných prostředků, zejména při častém používání.

Ekonomické a praktické balení

Desprej NEW je dostupný v praktickém balení o objemu 500 ml, což poskytuje dostatek přípravku pro opakované použití, ať už v rámci nemocničního provozu, nebo pro domácí využití. Ergonomický design lahvičky a sprejový aplikátor zajišťují snadnou a pohodlnou manipulaci, což umožňuje rychlou aplikaci přípravku na potřebné povrchy.

Balení 500 ml je ideální pro běžné používání, aniž by bylo potřeba neustále doplňovat zásoby, což z něj činí ekonomicky výhodnou volbu pro menší zdravotnické provozy, ordinace nebo domácnosti.

Účinnost proti širokému spektru mikroorganismů

Jednou z největších předností přípravku Desprej NEW je jeho širokospektrální účinnost. Kromě účinnosti proti bakteriím a plísním je také schopen ničit obalené viry, které jsou často příčinou infekcí v nemocničním prostředí, ale také v běžném životě. To z něj činí vynikající volbu pro boj s infekčními chorobami, jako jsou například virové infekce nebo plísňová onemocnění.

Desprej NEW 500 ml je výkonný dezinfekční prostředek, který je nepostradatelný pro každodenní dezinfekci povrchů v prostředích, kde je čistota klíčová. Jeho rychlý účinek, snadná aplikace a širokospektrální účinnost z něj činí ideálního pomocníka pro nemocnice, kliniky, ordinace i domácnosti. Pokud hledáte spolehlivý a ekonomický prostředek pro zajištění čistoty a hygieny, Desprej NEW je skvělou volbou.

Desprej ve 100 g přípravku obsahuje následující účinné látky: 

45 g Ethanol, 30 g Isopropanol, 0,025 g Didecyldimethylammonium chloride.

Výrobce: Schulke
Kód EAN: 8595638104609
Značka: Desprej
Charakteristika: Kosmetika

Odkaz pro nákup:

https://www.vseprosvezdravi.cz/desprej-new-500ml


Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).

ano
nastav
ne